Gosterilen Sayfa : 1/26
Toplam Kayıt : 252
Listelenen Statü :



Denizcim süper olmuş bu forum ya, acilen bana da lazım :) Sevgiler.

İstanbul -

bende tesadüfen bu siteyi buldum . ismim mehmet tahtacı ama rizeli degilim .baya tahtacı varmıs burda:)

-

Ben Dilek Tahtacı. Tesadüfen Sitenizi buldum. Havva - Niyazı Tahtacının nesi olduğunuzu bilmiyorum, ama onlar bizim akrabalarımız Rize den. Ben Adem Tahtacı nın oğlu Mehmet Tahtacı nın Geliniyim. Tahtacı aile resimlerini görünce babam Mehmet Tahtacı Niyazi ve Havva Tahtacı yı hemen tanıdı. Babam Mehmet Tahtacı Niyazı Tahtacı nın kuzeniymiş. Resimleri görünce babamın Rizedeki anıları canlandı. güzel bir tesadüf oldu. Selamlar herkese.

Turkiye / ISTANBUL -

SLM deniz bn ercan ilkokulda lisede aynı sınıftaydık,aynı liseye ayrı sınıflara da okuduk ama seni gördüm mutlu oldum.Müberra İskenderden Bİ haber alırsan bana haber verirsen sevinirim --aslan3455@hotmail.com-- arkadaslardan da haber alırsan msn bu ESKİGÜNLER ESKİ DOSLAR

TC-İSTANBUL - 05363723455

slm deniz ya nerden girdim bilmiyorum ama birden ekranımda 289 kd tertiplerimi gördüm şöyle bi gittim eski günlere resimlere uzun uzun baktım ali dereli srhat aytı ali dereli serdar selim ve diğer arkadaşları gördüm valla içim bi garip oldu uzun zaman oldu görüşmeyeli hazırladığın bu güzel site sayesinde hem seni hem diğer arkadaşları e tabi 289 kd yi bi arada görmek beni çok mutlu etti tekrar görüşmek dileklerimle kendine çok iyi bak 289 kd ersen yavuz

-

slm arkadaşlar bu siteyi bir arkadaşım sayesinde buldum KTÜ MYO mezunuyum bilgisayar NETWORK-SERVER KONUSUNDA ileri düzey biryere gelmek istemekteyım ilk adım sizce ne olmalı yard. için tşk:)

İSTANBUL\TÜRKEY - 0546 4291206

Hayatta hersey soyuttur.hayatin icindeki matematik sadece bir oyundur, bir bulmacadir.ancak butunu gorebilenler basarili olabilir.
Gorebildiginiz hersey somut (yani gercek olsaydi) ruya gordugunuz zaman gercekle ruyayi ayirt edebilirdiniz. zaman kavrami kisiye gore elbette farklilik gosterir.
Çunku herkesin kendi dunyasi vardir. Herkesin yasadiklari farkli oldugu gibi meydana getirdigi olaylar da farklidir.
insan istemeden dunyadaki butun olaylari etkiler. yagmur yagdiginda neden icimiz sikilir diye dusundunuz mu hic?aslinda bizim canimiz sikildigi icin yagmur yagdigini neden dusunemez insan. cunku kendini cok kucuk gorur.sinirlari kesfedenler icin yapilabilecekler sinirsizdir.

Rusya/ Moskova - +790965570**

teşekkürler deniz çok iyi bir site.ayfer kaya beni hatırladın mı?ismini görünce çok heyecanlandım.

türkiye/istanbul -

Saat 03:50 uyukum yok..nette dolaşıyodum.içimden geldi bi bakıyım dedim.Kenarda görününen silik resmin bana dedi ki.. ''Hey arkadaş son bi cigara iç ve yatt..bizimde uykumuzu kaçıracaksınn''.

-

arkadaşlar selam,ben 95 mezunuyum TM bölümünden.Sedat tiryakioğlu,Can Göker,Tolga Baskın,Murat Demirli,Servet,Murat Baydar,İsmail Kurban.bunlar ismini hatırladıklarım sınıf arkadaşlarım.Deniz arkadaşim seni tanıyorum ama muhabbetimiz yoktu,güzel bir site olmuş tebrik ederim.

İstanbul -

<<   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26   >>
[ 1 ]