Gosterilen Sayfa : 11/26
Toplam Kayıt : 252
Listelenen Statü :



merhaba.siteyi maltepe lisesinin telefonuna bakmak için milli eğitim bakanlığına bakmak yerine maltepe lisesi diye google dan aratınca girince gördüm. deniz merhaba tebrik ediyorum. çok güzel bi site hazırlamışsın.bi an keşke benimde fotoğrafım olsaymış dedim.:)

istanbul -

ıykk iğrenç olmuş rezalet bi site insan daha özenerek yapardı dimi

sen daha iyisini yap o zaman :)

izmit -

merhabalar her yere yazdıgım gibi sizlerden de tek istediğim sey bu yıl ki rockncoke hakkında bilgi franz ferdınand diyorlar gecen yılda demişlerdi olmadı rhcp diyorlar inanasım gelmiyor ama o sahne thecure görmüş onuda görebilir diyorum birde h.ı.m söylentiler arasında sizler konuyla ilgili bilgisi varmı varsa lütfennnn ayrıca hos bir site olmus hemen nasıl bu siteye ulastıgımıda söyleyeyim rockncoke yazdım google dan saylardan birinde buldum:)

Merhaba,
Franz Ferdinand'ın geleceğini hiç sanmıyorum ama gelirsede rockncoke a gelmesin parkormana gelsin daha eglenceli olur :) benim bildigim kadariyla HIM geliyor, HIM gelse ne olur gelmese ne olur :)

istanbul -

selam ben maltepe lisesi mezunuyum (1998).. maltepe lisesine ait web sayfası ararken bu siteyi buldum. benim öğrenmek istediğim okulumuzun mevcut ve etkin bir mezunlar derneği varmı vede hala pilav günü yapılıyormu... yapılıyorsada ne zaman yapılıyordu unuttum.. yardım eden olursa sevinirim. mail adresim oktay_vez@yahoo.com teşekkürler

antalya -

bütün arkadaşlarımla selam ben sertan benı duyan varmı?hemen maıl atsın veya arasın?

türkiye / bursa - 05355828438

mrb su anda kimse varmı burda

Deniz ... şuanda ben varım ne oldu ki ?

türkiye -

arkdaşlar,çok iyi bahsetmeniz ama,post-punk grubu echo and the bunnymeni bu kadar seven insanların,gruba "echo&the bunnyman" demesi gerçekten şaşırtıcı..her resmin altında üstelik..

Deniz .. :) ya çok önem vermedim açıkcası yazarken pek dikkat etmiyorum ama yinede saol değiştirdim.

tr - -54

Ya arkadaşlar, öncelikle yazdıklarınız için teşekkür ederim.
Elimden geldiğince yaşanan güzel şeyleri sergilemeye çalışıyorum.
ve elimden geldikçe mutlu yaşamaya çalışıyorum :) hepsi bu :)

Istanbul - 05353300203

sevgili arkadasım ben bu sayfayı rasgele buldum bırkez daha kendımden utandım ben megersem hıc yasamamısım cıle nedır bılmemısın guzel bollukla yasamısın ama neyazıkkı gorunus ıtıbarıyle ızdırabı yasamamısın bılmıyorum boyle mutlu halın ne kadar surer ama daimi mutluluklar

kırşehir -

slm.sınava çalışacakken yanlışlıkla tılakladım aslında...şimdi ne mi düşünüyorum iyikide yanlışı yapıp bu siteye girmişim...kötü geçen günümde yüzümü gülümsettiğiniz için teşekkürler..

TÜRKİYE/TRABZON -

<<   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26   >>
[ 11 ]