Gosterilen Sayfa : 3/26
Toplam Kayıt : 252
Listelenen Statü :



2005 MALTEPE LİSESİ MEZUNU OLARAK HERKESE COOK SELAM.. SİTEDEKİ RESİMLERİ GÖRÜNCE ESKİ GÜNLER AKLIMA GELDİ HEP.. OKULUN SİMDİKİ HALİYLE ESKİYİ KIYASLADIM DA COK GÜZELDİ YAA O GÜNLER.. HOCALARIMIN HEPSİNE DE COK SELAMLAR.. (: ELİMDE OLSA LİSEYİ TEKRAR OKUMAK İSTERDİM.. OKULUN İLK GÜNÜYLE SON GÜNÜNÜ HALA ÇOK İYİ HATIRLIYORUM.. DAHA FAZLA KONUSMAK İSTEMİYORUM YOKSA AGLARIM BİRAZDAN (:

türkiye - 05445878396

deniz şu pilav günü olursa eğer haberim olsun herkese selam.

ist/maltepe - 05356129262

Deniz ben alaattin kedi olalı bir fare tuttun hem okul hem dersaneden ama sen dersaneye pek gelmiyodun bu arada ege ordu 295 kd muhafız bölüğü.vildanın erkek arkadaşı.sen pek değişmemişsin ama iyi bir icraat yapmışsın tebrik ederim.bahtiyar,ahmet,murat,dersanede şamatayı sürdürdük.lise yılların dönünce şaka bitarafa 10 yıldan fazla geçmiş ama çok güzel günlerdi insan özlüyo o yılları be kardeşim şimdi keşke iş güç olmasada okul olsa diyor.

türkiye/istanbul - 05356129262

deniz bravo çok güzel bi iş yapmışsın bide şu pilav gününe topla milleti tam olsun.

istanbul -

maltepe lisesi pilav günü mayısın ilk pazarımı yoksa ikinci pazarımı 90 mezunları gelsin görüşelim.

istanbul -

slm bende maltepe lisesi mezunuyum.Sayfanı cok beğendim cok basarılı olmussun.Gercektende gecırdığımız en guzel gunlerdi.Fotoğrafları görünce gözlerim doldu.Bu arada fotoğraflardaki şu kız özlem demirbilek o zaman okulun sayılı güzel ve hanım kızlarındandı.Hala yakın takipcisiyim Suan televizyon ve sinema sektöründe calışıyor.Eger bu siteye giriyorsan lütfen bana ulaş:)

türkiye/ist -

Selam. 97 mezunuyum resimlerdeki Tekkaş (Murat) ve Özlem (Demirbilek) Arkadaşlarımdı. Acaba bu sitede 97 yılı mezunu arkadaşlar varsa bana ulaşabilirlermi? Valla herkezi görmek isterim. Boşuna dememişler hiç unutulurmu okul yılları diye. Bekliyorum maillerinizi ve telefonlarınızı.

İstanbul/MALTEPE - 05332218586

ben tugba baskın maltepe lisesi orta okulda aynı sınıftaydık sitene yanlışlıkla girdim (ama cok beğendim)birde baktım salih deniz ve hakkının resmi şok oldum sen beni sevinç ve tugba ikilisi olarak hatırlarsın (metalciler)fecriye msj (meslek lisesi sınavında kadıköy bahariye ilkokulunda sınavda bana kopya vermişti sayesinde yakacık eml elektrik bölümü mezunu oldum ona çok teş.ederim)sende güzel şeyler yapmışsın, sesiz gözüküp arka sıralarda gırgır şamata yapardınız kib

türkiye/istanbul -

Deniz süperr olmus bu siteyaaa ellerine saglık,ne yazıkkı ben gec kesfettım:) bende 2001 maltepe lisesi mezunuyum. uniden daha guzel ve eglencelıyıdı benım ıcın lısee yıllarım.gecenlerde ugradım erdal hocaya ama bızım bınamızı yıkmıslar. cok uzuldum korıdorlarda kantınde sınıflarda gecırdıgım yıllar geldı aklımaa.butun maltepe lısesı mezunlarıı hepınızee slm hepmız aynı havayı soluduk arkadslar.bıarada olmak cok gusel. tesekkurler denız emeklerın ıcın

-

merhaba, sizi tanı,mı,yorum herhengi bir kelime üzerine arama yaparken bu sayfa çı,ktı, karş,ı,ma.sanı,rı,m burnumu soktum.ama çok baş,arı,lı,.hoş,çakalı,n..

türkiye/giresun -

<<   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26   >>
[ 3 ]